Tel.: +36 204 103 948
Bevásárlókosár 0,00 Ft

Strandsátor

Strandsátrak

  • könnyen áthelyezhető, befér a személygépkocsi csomagtartójába
  • védelmet nyújt a tűző nap, vagy eső ellen
  • multifunkcionális felhasználás
  • 2x2 és 6x3m közötti méretekben
  • kicserélhető alkatrészek

Ugye Ön is tudja, milyen nehéz a strandon vagy fürdőhelyen egy árnyékos helyet találni? Strandsátraink megoldást kínálnak erre a problémára.

A strandsátor elég teret biztosít, védelmet nyújt a tűző nap, vagy a kíváncsi szomszédok tekintete ellen. Saját kis VIP térrel rendelkezhet, ahol kedvére tud pihenni és ahol át is tud öltözni.


Szerkezet
A strandsatrak szilárd, acél – vagy alumínium szerkezetűek és megfelelő rögzítéssel ellenállnak az erős szélnek is. Igényesebb vevőink kétfajta hatszögletű alumínium szerkezet közül választhatnak, tartozékokkal.

Valamennyi strandsátor vízhatlan tetővászonnal van ellátva, ezért egy váratlan nyári zápor sem jelent gondot, kényelmesen, szárazan átvészelheti a sátorban.

Szerelés, lebontás és rögzítés
A gyorsan felépíthető ollószerű szerkezetnek köszönhetően a sátrat 5 perc alatt fel lehet állítani, ugyanennyi időbe telik a lebontása is. A vízparton töltött nap után a sátrat egyszerűen összecsomagolja és beteszi az autó csomagtartójába. A strandsátor rögzítése rögzítő cövekekkel és hevederekkel, vagy vízzel töltött súlyokkal történik, kínálatunkban ezek is megtalálhatóak.

Tárolás
Összerakott állapotban a strandsator csak nagyon kevés helyet vesz igénybe és a következő szezonig nem lesz útban a pincében, vagy garázsban. Javasoljuk a tetőponyva kiszárítását tárolás előtt.

Strandsátor - photo