Tel.: +36 204 103 948
Bevásárlókosár 0,00 Ft

Széthúzható sátor

íSzéthúzható sátrak

  • széles körű felhasználás
  • szilárd acél-, vagy alumínium szerkezet
  • különböző méretek és színek nagy választéka
  • kicserélhető részek
  • védelem kedvezőtlen időjárás esetén
Állandóan más helyen dolgozik és jól jönne egy hordozható műhely? Színvonalas helyet keres, ahol árulni vagy reklámozni tudná termékeit? A széthúzható sátor tökéletes megoldást kínál. A sátorral bárhol és bármikor egy pillanat alatt kialakíthat egy olyan teret, amit tetszés szerint használhat majd. A legkisebb, 2×2 méteres sátor például élelmiszer vagy nyersanyagok lefedésére alkalmas, míg a nagyobb, 3×6 méter nagyságú sátrak garázsként, vagy mint szerelő sátor használhatók. A felhasználási lehetőségek szinte végtelenek. Válasszon a céljainak megfelelő sátrat!

Szerkezet
Acél, vagy alumínium? A választást Önre bízzuk. A nehezebb acélszerkezet felülete porfestéssel kezelt, ami meggátolja a rozsdásodást. Az alumínium szerkezet esztétikusabb és természetesen könnyebb is, ami főleg hölgyek szempontjából előnyös. A vázak stabilak és szilárdak.

Szerelés, lebontás és rögzítés
A szethuzhato satrakat harmonika típusú szerkezetük tette nagyon népszerűvé, ami lehetővé teszi a sátrak gyors felállítását és lebontását. A tetővászon vízhatlan, a sátrat opcionálisan tépőzárral rögzíthető oldalvásznakkal is ki lehet egészíteni. A rögzítés azért fontos, hogy erős szél esetén ne sérüljön meg a sátor.

Tárolás
A szethuzhato sator nem igényel speciális tárolási feltételeket. A tetővásznat ajánlatos tárolás előtt kiszárítani a penészképződés megelőzéséért.