Tel.: +36 204 103 948
Expodom.hu
Bevásárlókosár 0,00 Ft

Széthúzható sátor

  • széles körű felhasználás

  • szilárd acél- vagy alumínium szerkezet

  • különböző méretek és színek nagy választéka

  • kicserélhető részek

  • védelem kedvezőtlen időjárás esetén

 

Állandóan más helyen dolgozik, és jól jönne egy hordozható műhely? Színvonalas helyet keres, ahol árulni vagy reklámozni tudná termékeit? A sátor előtető tökéletes megoldást kínál. A sátorral bárhol és bármikor egy pillanat alatt kialakíthat egy olyan teret, amit tetszés szerint használhat majd. A legkisebb, 2×2 méteres sátor például élelmiszer vagy nyersanyagok lefedésére alkalmas, míg a nagyobb, 3×6 méter nagyságú sátrak garázsként, vagy egy nagyobb hordozható műhelyként is használhatók. A felhasználási lehetőségek szinte végtelenek. Válasszon a céljainak megfelelő sátrat!

Szerkezet
Acél, vagy alumínium? A választást Önre bízzuk. A nehezebb acélszerkezet felülete porfestéssel kezelt, ami meggátolja a rozsdásodást. Az alumínium szerkezet esztétikusabb, és természetesen könnyebb is, amit főleg hölgyek szempontjából előnyös. A vázak stabilak és szilárdak.

Szerelés, lebontás és rögzítés
Az összecsukható sátrakat főleg ollószerű szerkezetük tette nagyon népszerűvé, ami lehetővé teszi a sátrak gyors felállítását és lebontását. A tetővászon vízhatlan, a sátrat opcionálisan tépőzárral rögzíthető oldalvásznakkal is ki lehet egészíteni. A rögzítés azért fontos, hogy például erős szél esetén ne sérüljön meg a sátor.

Tárolás
Az összecsukható sátrak nem igényelnek speciális tárolási feltételeket. A tetővásznat ajánlatos kiszárítani a penészképződés megelőzése miatt.

6 színvariáció raktáron6 színvariáció raktáron
Gyors kézbesítésGyors kézbesítés
Olcsó  és profiOlcsó  és profi
PótalkatrészekPótalkatrészek
Színes nyomtatott mintaSzínes nyomtatott minta