Tel.: +36 204 103 948
Bevásárlókosár 0,00 Ft

Szétnyitható sátor

Szétnyitható sátrak

  • egyszerű felállítás és összecsukás
  • összecsomagolt állapotban kevés helyet foglal, egyszerű tárolás és szállítás
  • acél-, alumínium- vagy profi szerkezet
  • méretek és színek nagy választéka
  • nyomtatott minta lehetősége

Estélyt akar adni, partyt szervez, vagy esküvőre készül, és mindezt a legszívesebben a szabad ég alatt tenné? A gyorsan szétnyitható sátrak egyenesen az Ön számára készültek.

A modellek és méretek széles választékának köszönhetően megoldódik a hiányzó fedett felület problémája, a sátrak tökéletes védelmet nyújtanak a szeszélyes időjárás vagy a tűző napsugarak ellen.

Szerkezet
Kínálatunkban a gyorsan szétnyitható sátor széles választékban szerepel – vásárlóink acél, alumínium vagy hatszögletű alumínium szerkezet közül választhatnak. Természetesen a tető vízhatlan.

A szetnyithato satrak oldalvásznakkal is kiegészíthetők, amelyeket tépőzárral lehet egyszerűen a tetőhöz rögzíteni. Hordozható táska, rögzítés vagy más tartozékok – kínálatunkban mindent megtalál.

Szerelés, lebontás és rögzítés
Az össze – és szétszerelés nagyon egyszerű és legfeljebb 5 percig tart. Tapasztalatlan személyek is megbirkóznak vele szerszámok nélkül. A kinyitható sátor könnyű súlya is hozzájárul népszerűségéhez, a sátrakat nagyobb megerőltetés nélkül lehet helyről helyre szállítani.

Megfelelő rögzítéssel a sátor az erősebb széllökéseknek is ellenáll, a károsodás veszélye nélkül.

Tárolás
A szetnyithato sator becsomagolt állapotban kompakt, tárolása és szállítása egyszerű.