Tel.: +36 204 103 948
Bevásárlókosár 0,00 Ft

Fém pavilon

Fém sátrak

  • mozgatható, könnyen tárolható
  • összeszerelése, lebontása egyszerű
  • különböző színek és méretek közül választhat
  • egymáshoz csatlakoztathatóak, így nagyobb felületeket is ki lehet alakítani
  • cserealkatrészek mindig készleten

A fém pavilonok széleskörűen felhasználhatóak. Ideális segítséget jelentenek, ha gyorsan kell betakarni, vagy megvédeni valamit, ugyanakkor kerti sátorként is kiválóak. Szerszámok használata nélkül, percek alatt felépül a fém sátor. Öt méret és hat szín közül választhat.
Sürgősen van szüksége az összecsukható pavilonra? 24 órán belül gyorsfutárral házhoz szállítjuk.

Vázszerkezt
Kétféle anyagból készült sátorváz közül választhat - alumínium és acél. Mindkettő erős és stabil, és előnyük, hogy mozgathatóak. Négyféle vázszerkezetünk van, az alap típustól a professzionálisig. A fém pavilonok tetővászna vízhatlan, az oldalfalak egyszerűen, tépőzár segítségével csatlakoznak a tetőhöz. Ajánlatunkban talál továbbá oldalfalat ajtóval, vagy ablakkal is.

Összeszerelés, lebontás, rögzítés
Ollós szerkezetének köszönhetően, a fém pavilont egy ember is felállíthatja pár perc alatt. A cövekkel, vagy víznehezékkel való rögzítés lehetővé teszi, hogy a sátor viszontagságos időjárási körülmények között is helyt álljon.   

Tárolás
Tárolás előtt ajánlott a tetővásznat kiszárítani, hogy ne penészedjen. Ha már száraz, egyszerűen tárolható. Összecsukva, a fém pavilon kevés helyet foglal.

Fém pavilon - photo