Tel.: +36 204 103 948
Bevásárlókosár 0,00 Ft

Fém pavilon

  • mozgatható, könnyen tárolható
  • összeszerelése, lebontása egyszerű
  • különböző színek és méretek közül választhat
  • egymáshoz csatlakoztathatóak, így nagyobb felületeket is ki lehet alakítani
  • cserealkatrészek mindig készleten

A fém pavilonok széleskörűen felhasználhatóak. Ideális segítséget jelentenek, ha gyorsan kell betakarni, vagy megvédeni valamit, ugyanakkor kerti sátorként is kiválóak. Szerszámok használata nélkül, percek alatt felépíthet egy fém pavilont. Öt méret és hat szín közül választhat.
Sürgősen van szüksége az összecsukható pavilonra? 24 órán belül gyorsfutárral házhoz szállítjuk.

Vázszerkezt
Kétféle anyagból készült sátorváz közül választhat - alumínium és acél. Mindkettő erős és stabil, és előnyük, hogy mozgathatóak. Négyféle vázszerkezetünk van, az alap típustól a professzionálisig. A fém pavilonok tetővászna vízhatlan, az oldalfalak egyszerűen, tépőzár segítségével csatlakoznak a tetőhöz. Ajánlatunkban talál továbbá oldalfalat ajtóval, vagy ablakkal is.

Összeszerelés, lebontás, rögzítés
Ollós szerkezetének köszönhetően, a fém pavilont egy ember is felállíthatja pár perc alatt. A cövekkel, vagy víznehezékkel való rögzítés lehetővé teszi, hogy a sátor viszontagságos időjárási körülmények között is helyt álljon.   

Tárolás
Tárolás előtt ajánlott a tetővásznat kiszárítani, hogy ne penészedjen. Ha már száraz, egyszerűen tárolható. Összecsukva, a fém pavilon kevés helyet foglal.

6 színvariáció raktáron6 színvariáció raktáron
Gyors kézbesítésGyors kézbesítés
Olcsó  és profiOlcsó  és profi
PótalkatrészekPótalkatrészek
Színes nyomtatott mintaSzínes nyomtatott minta