Tel.: +36 204 103 948
Expodom.hu
Bevásárlókosár 0,00 Ft
  • Könnyű és gyors összeszerelés
  • Ellenálló, tartós sátorváz
  • Megbízható védelem rossz idő esetén
  • Könnyű szállítás

Azok közé tartozik, akik rossz időben is mennek horgászni? Próbálja ki a gyorsan összecsukható sátrat. Kényeztesse magát tetővel a feje fölött és száraz lábakkal, zuhogó esőben is. Nyáron hűs árnyéknak örülhet horgászás közben. A horgász sátrak különösen jó kényelmet nyújtanak rossz idő esetén is, és egy tetőt, ahová meghívhatja horgász társait is.

Vázszerkezt
Masszív, de könnyen és gyorsan felállítható vázú sátrakat ajánlunk. Választhatja az alumíniumvázat,  vagy az acélvázat. Válasszon annak függvényében, hogy leggyakrabban hol állítja fel a horgászsátrat, és milyen gyakran költözteti. Kedvenc helyén, 5 perc alatt felállíthatja a horgász bivakot. 10 perc alatt már esélye van arra, hogy halat fogjon, és megfelelő fedéllel a feje felett védve van. Ugyanakkor, a tetőhöz oldalfalakat is rögzíthet, így teljesen elzárhatja magát a környezetétől. 

Összeszerelés, szétszerelés, rögzítés
Nem kell tartania attól, hogy kitegye a stressz próbájának bármelyik változatot. Úgy az acélváz, mint az alumíniumváz ellenáll a szélben és az esőben. Nagyon egyszerű felállításának köszönhetően, nem éri majd váratlan zápor horgászás közben. A sátor felállítása 5 percet sem vesz igénybe. 10 percen belül már halat foghat, és kényelmes tető van a feje felett. Lényeges, hogy a sátor jól legyen rögzítve. Puha felületen a rögzítőcöveket ajánljuk, ha viszont a part sziklás, vagy betonból van, akkor használjon víznehezéket

Tárolás
A sátrak karbantartása egyszerű. Kompakt méreténél fogva, összecsukva könnyen szállítható személyautóval is és bárhol tárolható. Még az acélsátor sem túl nehéz, ezért könnyen kezelhető. Nem foglal majd nagy helyet a tömbházban, vagy a  családi ház garázsában. 

Szállítás
Mindössze egy-két munkanap, és otthonába szállítjuk gyorsfutár segítségévet a sátrat, Magyarország területén bárhová.

6 színvariáció raktáron6 színvariáció raktáron
Gyors kézbesítésGyors kézbesítés
Olcsó  és profiOlcsó  és profi
PótalkatrészekPótalkatrészek
Színes nyomtatott mintaSzínes nyomtatott minta