Tel.: +36 204 103 948
Bevásárlókosár 0,00 Ft

Horgász sátrak

  • Könnyű és gyors összeszerelés
  • Ellenálló, tartós sátorváz
  • Megbízható védelem rossz idő esetén
  • Könnyű szállítás

Azok közé tartozik, akik rossz időben is mennek horgászni? Próbálja ki a gyorsan összecsukható sátrat. Engedje meg magának a kényeztetést: a tetőt a feje fölé és a száraz lábakat zuhogó esőben is. Nyáron hűs árnyéknak örülhet horgászás közben. A horgász sátrak különösen jó védelmet nyújtanak rossz idő esetén is, és egy tetőt, ahová meghívhatja a horgásztársait is.

Vázszerkezet
Masszív, de könnyen és gyorsan felállítható vázú sátrakat ajánlunk. Választhatja az alumíniumvázat,  vagy az acélvázat. Válasszon annak függvényében, hogy leggyakrabban hol állítja fel a horgászsátrat, és milyen gyakran költözteti. Kedvenc helyén, 5 perc alatt felállíthatja a horgász bivakot. 10 perc múlva már jó esélye van arra, hogy halat fogjon és megfelelő fedéllel a feje felett védve van. Ugyanakkor a tetőhöz oldalfalakat is rögzíthet, így teljesen elzárhatja magát a környezetétől. 

Összeszerelés, szétszerelés, rögzítés
Bátran kiteheti a stressz próbájának bármelyik változatot. Úgy az acélváz, mint az alumíniumváz ellenáll a szélben és az esőben. A nagyon egyszerű és gyors összeszerelésnek köszönhetően, nem éri majd váratlan zápor horgászás közben. A sátor felállítása 5 percet sem vesz igénybe. 10 percen belül már halat foghat, és kényelmes tető van a feje felett. Fontos, hogy a sátor jól legyen rögzítve. Puha felületen a rögzítőcöveket ajánljuk, ha viszont a part sziklás, vagy betonból van, akkor használjon víznehezéket

Tárolás
A sátrak karbantartása egyszerű. Kompakt méreténél fogva, összecsukva könnyen szállítható személyautóval is, és bárhol tárolható. Még az acélsátor sem túl nehéz, ezért könnyen kezelhető. Nem foglal majd nagy helyet a tömbházban, vagy a  családi ház garázsában. 

Szállítás
Mindössze egy-két munkanap, és otthonába szállítjuk gyorsfutár segítségévet a sátrat, Magyarország területén bárhová.

Horgász sátrak - photo