Tel.: +36 204 103 948
Bevásárlókosár 0,00 Ft

Kerti mobil sátor

  • Könnyű és gyors felállítás
  • Minőségi, rezisztens vázszerkezet
  • Vízhatlan, tartós tetőponyva
  • Méretek és színek gazdag választéla

Oldja meg a helyproblémát a kertben. Szeret a kertben időzni barátaival, de nincs lehetősége hagyományos filagória kialakítására? A kerti mobil sátor ugyanazokat az előnyöket nyújtja jobb áron és széles felhasználási lehetőséggel. Alakítson ki egy helyet a barátokkal való grillezés számára, egy családi esemény megszervezésére, vagy pusztán csak egy szép hétvégi ebéd kedvéért a friss levegőn.

Vázszerkezet
A kerti sátor váza kellőképpen erős ahhoz, hogy könnyen védelmet biztosítson eső, vagy szél esetén is.  Öntől függ, hogy az acél-, vagy a könnyebb alumínium vázszerkezetet választja. Mindkettő tartós védelmet biztosít, és ellenáll a zord időjárásnak is. Az alumínium vázat akkor ajánljuk, ha az esemény után rögtön le is szeretné bontani a sátrat, az acélvázat pedig abban az esetben, ha nem zavarja, ha hosszabb ideig áll a sátor a kertben. 

vízhatlan tetővászonnak köszönhetően, mindkét típus kellemes árnyékot biztosít, és ha a tetőhöz rögzíti az oldalfalakat, akkor a szomszédok túlzó érdeklődésétől is védve lesz. 

Összeszerelés, lebontás és tárolás
Nem kell aggódnia az összeszerelés, vagy a lebontás miatt. A mobil kerti sátrat 5 perc alatt felállíthatja, akár a használati útmutató nélkül is.  A lebontás még egyszerűbb. A könnyen kezelhetőséget egy praktikus, harmonika típusú összecsukható szerkezet biztosítja, amelyet gyerekjáték használni.  Mindezek mellett, a megfelelő rögzítése a sátornak nagyon fontos. A rögzítés mindenekelőtt a sátor alatti felület típusától függ. A rögzítő cövekeket a puhább felületeken használhatja. Ha a sátor alatti felület betonból készült, vagy más kemény anyagból, akkor a víznehezékekkel rögzítheti a sátrat. 
 
Tárolás
Összecsomagolás után, egyszerűen tegye a kerti mobil sátrat a garázsba, pincébe vagy fészerbe, és nem kell aggódnia. A sátor minimális helyet foglal. Értékelni fogja a praktikus méreteit, különösen akkor, amikor majd szállítani szeretné. Kényelmesen befér majd az autójába.
 
Kiszállítás
A sátrakat, standokat, menedékeket egész Magyarország területére gyorspotával szállítjuk, 1-2 munkanapon belül. 
Kerti mobil sátor - photo