Tel.: +36 204 103 948
Bevásárlókosár 0,00 Ft

Menedék anyagok és fa tárolására

  • 5 perc alatt összeszerelhető
  • Tartós és erős vázszerkezet
  • Vízhatlan tetőponyva
  • Különböző méretű sátorvázak

Hiányzik az udvaráról egy fészer, vagy garázs, ahol anyagokat, szerszámokat tárolhatna? Megoldást keres arra, hogy megvédje a tűzifát az esőtől,  vagy hótól? Egy menedék az anyagok tárolására segítségére lesz abban, hogy megvédje mindazt, amit szeretne. Többféle méret, szín és vázszerkezet közül választhat. Ne hagyja, hogy javai védtelenek legyenek az időjárási viszontagságokkal szemben.

Vázszerkezet
Ha azt kérdi, hogy egy ilyen megoldás kellőképpen stabil-e, igenlő a válaszunk. Nem kell, hogy kétségei legyenek egy kellőképpen rögzített menedék stabilitását illetően. Kétféle alap vázszerkezet-típus van. Acélváz és alumíniumváz. Az alumínium a gyakori mozgatásokra alkalmas, míg az acél akkor ajánlott, amikor hosszabb ideig szeretné felállítani a sátrat egyazon helyen, és maximális védelemre van szüksége az időjárási viszontagságokkal szemben. 

A gyorsan összecsukható harmonika vázszerkezet mellett, a sátor vízhatlan tetőponyvát is tartalmaz. A tető anyaga tökéletes védelmet nyújt az alatta tárolt anyagok számára. Ugyanakkor, a tetőhöz tépőzárral oldalfalakat rögzíthet, így zárt helyet alakíthat ki a védeni kívánt javai számára. Ajánlatunkban hexagonális alumínium profilból készült vázszerkezeteket is talál. 

Felállítás, lebontás, rögzítés
A felállítás és lebontás egyszerű. Útmutató nélkül is bárki elvégezheti, kevesebb, mint 5 perc alatt. A harmonika szerkezet garantálja a biztonságos és gyors összeszerelést. A menedék stabilitása a megfelelő rögzítéstől függ. Ha a menedéket puha felületre helyezi, használjon rögzítő cövekeket. Amennyiben a menedék alatti felület kemény, a víznehezék a jó megoldás.  

Tárolás
Amikor időszakosan tárolni szeretné a menedéket az anyagok számára, csupán össze kell csuknia, becsomagolnia és elhelyeznie a pincébe, vagy a garázsba. Összecsukva, a sátor valóban nagyon kisméreteű és minimális helyet foglal el. A legnagyobb méretű sátrak is kényelmesen szállíthatóak személyautóval. Nem kell aggódnia.

Kiszállítás
1-2 munkanapon belül bárhová kiszállítjuk Magyarország területén.

Menedék anyagok és fa tárolására - photo