Tel.: +36 204 103 948
Bevásárlókosár 0,00 Ft

Sátrak tűzoltók versenyeihez

  • Egyszerű felállítás
  • Tartós és stabil vázszerkezet
  • Védelem az esőtől és a naptól
  • Reklámnyomtatás lehetősége

A tűzoltók versenyei egyedi hangulatúak. Az önkormányzatok számára ez egy hatalmas ünnep, amelyet gyakran vásárokkal, vagy más rendezvényekkel társítanak. Az ilyen eseményeken mindig ajánlott valamilyen menedéket biztosítani.

A tűzoltók versenyeihez való sátrak különösen alkalmasak a felszerelések megóvására, az időjárási viszontagságokkal szembeni védelemre, személyes dolgok tárolására, vagy bármilyen más, fedett helyet igénylő tevékenységre. Például, a gulyás megfőzésére. Az univerzális használat a hordozható sátrak egyik legnagyobb előnye.

Vázszerkezet

Ha tuzoltok versenyehez keres sátrakat, akkor tetszeni fog az  ajánlatunk.  Kínálatunk acél- és alumíniumszerkezetű hordozható sátrakat egyaránt tartalmaz, amelyek még a szélsőséges időjárási körülmények között is helytállanak. Mindkét anyagot kiváló tartósság és minőség jellemzi. Az acél jobban megfelel nagyobb igénybevétel esetén, és kissé olcsóbb. Az alumínium könnyebben szállítható és könnyebben kezelhető. Mindkét típus azonban helytáll, amikor az időjárási viszontagságokkal szemben kell védelmet nyújtania. 

Az acél- vagy alumínium vázszerkezetet kiváló minőségű, tartós és vízálló tetőponyva egészíti ki, amely biztosítja a száraz helyet, még felhőszakadás esetén is. A tépőzáras rögzítőknek köszönhetően az oldalfalak nagyon gyorsan hozzáilleszthetőek a tetőhöz, lehetővé téve a zárt tér gyors létrehozását. Ha igényli, akkor a sátorponyvára nyomtatunk is, így reklámozhatja a települését, vagy a tűzoltósági egységét.

Felállítás, lebontás és rögzítés

A sátor felállítása a tűzoltók versenyén nem haladja meg az 5 percet. A laikus utasítások nélkül megteheti. A könnyen kezelhető harmonika szerkezet lehetővé teszi a könnyű összeszerelést. Nem kell aggódnia a hirtelen keletkező vihar miatt. Gyorsabb lesz nála. Különös figyelmet kell fordítani azonban a rögzítésre, amely a sátor biztonságának alfája és omegája. A rögzítés módja elsősorban a sátor alatti felülettől függ. Ha az alap kemény, például fa vagy beton, rögzítse a sátrat víznehezékkel. Ha egy réten tartózkodik, és az alatta lévő felület puha, akkor jó minőségű rögzítőcövekekre van szüksége, amelyeket szintén megtalál nálunk.

Tárolás

A hordozható sátrak egyik nagy előnye a tárolhatóságuk -még a nagyobb sátrakat is kompakt méretűre össze lehet hajtani, így minimális helyet foglalnak el. A tűzoltási versenyek összecsukott sátra könnyen tárolható a pincében, a garázsban, de tűzre biztosan nem kerül. Bárhová befér. Szállításához sem kell tűzoltóautó, elég a személygépkocsi.

Kiszállítás

Gyorsfutárral, 1-2 munkanapon belül eljuttatjuk Magyarország bármelyik településére.

Sátrak tűzoltók versenyeihez - photo