Tel.: +36 204 103 948
Bevásárlókosár 0,00 Ft

Széthúzható pavilon

Széthúzható pavilon
  • könnyen szállítható és tárolható
  • gyorsan és egyszerűen felállítható
  • különféle színekben és méretekben
  • masszív vázszerkezet, előnyös ár, egyszerű karbantartás, hosszú élettartam
  • pótalkatrészek mindig készleten

A széthúzható pavilonok alkalmasak különféle rendezvények megszervezésére, mint például esküvők, kerti partik, vagy más események. Ugyanakkor, a széthúzható pavilon nemcsak pihenésre és kikapcsolódásra biztosít tetőt a feje fölé, de munkafelületként is kiválóan megfelel. A szétnyitható pavilon könnyen szállítható, befér egy személygépkocsi csomagtartójába. 

Sürgősen van szüksége a széthúzható pavilonra? Rendeljen most, és egy munkanapon belül házhoz szállítjuk Önnek.

Vázszerkezet
Négyféle típusú vázszerkezetünk van. Önnek mindössze ki kell választania a számára megfelelőt az acél-, alumínium- és a kétféle hexagonális közül. A sátorvázak erősek és stabilak. Választható méretek: 2x2, 2x3, 3x3, 4,5x3 și 6x3. A tetővászon és az oldalfalak 6 színben kaphatóak, egymással kombinálhatóak. 

Felállítás, lebontás, rögzítés
A vázszerkezet könnyen mozgatható. Egy kevésbé hozzáértő személy is percek alatt fel tudja állítani, szempillantás alatt tető van a feje fölött. Az időjárás olyan, mint az időjárás, ezért azt tanácsoljuk, hogy rögzítse a sátrát. A cövekkel, vagy víznehezékkel való rögzítés biztosítja majd afelől, hogy a sátor helytálljon zord időjárási körülmények között is.

Tárolás
A szétnyitható pavilonok nem foglalnak nagy helyet összecsukott állapotban, így a tárolásuk nem bonyolult. Amennyiben hoszzabb ideig kívánja tárolni, előzetesen jól szárítsa meg a tetőponyvát.

Széthúzható pavilon - photo