Tel.: +36 204 103 948
Bevásárlókosár 0,00 Ft

Árusító pavilon

Árusító pavilonok

  • Könnyű kezelhetőség
  • Erős és könnyű vázszerkezet
  • Megbízható védelem az időjárás viszontagságaival szemben
  • Méretek és színek széles választéka

A piacok, vásárok, kiállítások kiváló lehetőséget nyújtanak a szolgáltatások vagy termékek bemutatására. A sikeres értékesítésnek azonban egy nagyon fontos kelléke a stand, ahol árul. Válasszon a kínálatunkban levő gyorsan felállítható sátrakból és nem fogja megbánni.

Tetőt adnak a feje fölé és kellemes, száraz helyet biztosítanak, ahol az eső, a szél, vagy a perzselő nap nem zavarja majd. Az áruk számára biztonságos védelmet nyújtanak.

Vázszerkezet
Nem kell aggódnia a stabilitás miatt. Az arusito satrak váza kiváló minőségű és még a szélsőséges időjárásnak is ellenáll. Kétféle vázszerkezet közül választhat. Az alumínium vázszerkezet kis súlyú és könnyen hordozható, azok számára ajánljuk, akik gyakran költöztetik a sátrat. Az acélváz megőrzi az alumíniumváz előnyeit, de jobb a szélállósága és a nagyobb stabilitást igénylő környezetben is használható. A sátor tetőponyvája tartós, vízálló, az oldalsó ponyvák szükség szerint tépőzárral rögzíthetőek a  tetőponyvához.
A fentiek mellett, kínálatunkban talál még hatszög profilú alumínium vázszerkezeteket is, ezeknek két típusából is választhat. Az oldalakra reklámszöveg nyomtatható.
 
Felállítás, lebontás és rögzítés
Az arusito pavilont oldalfalakkal együtt 5 perc alatt felállíthatja, és a lebontása is ugyanilyan gyors. A harmonika típusú váz egyszerű és bárki által kezelhető, a tapasztalattal nem rendelkezők is megbírkóznak a felállításával. A rögzítés többféle módon lehetséges, a felület típusától függően. A betonhoz víznehezéket,  lágyabb felületekhez rögzítőcöveket ajánlunk.
 
Tárolás
Az összecsukott árusító pavilonok kompakt méretei megkönnyítik annak a  szállítását és a tárolását. Még a legnagyobb méret is kellően összecsukható ahhoz, hogy beférjen egy személygépkocsiba, vagy kisteherautóba, és tárolásuk során kis helyet foglalnak el. Kényelmesen tárolhatóak lakáspincében is.

Kiszállítás
Az árusító pavilonokat gyorsfutárral küldjük Magyarország egész területére. A kézbesítésre 1-2 munkanapon belül kerül sor.

Árusító pavilon - photo