Tel.: +36 204 103 948
Bevásárlókosár 0,00 Ft

Árusító stand udvarról való eladáshoz

  • Gyorsan összecsukható vázszerkezet
  • Ellenálló, stressztűrő
  • Megbízható védelem az időjárási viszontagságokkal szemben
  • Sokféle méret, a megszemélyesítés lehetősége

Ha őstermelő, vagy kézműves, és az udvaráról értékesíti a termékeit, van egy vonzó megoldásunk a termékek esőtől-naptól való védelmének örökös gondjára. Az árusító standok az udvarról való eladáshoz ideális alternatívát jelentenek a hagyományos fából készült standokra, amelyek nem mindig használhatóak erre a célra. 

Az árusító standok az udvarról való eladás számára védett helyet alakítanak ki az udvar fedetlen részén. Ugyanakkor, ha él a sátor megszemélyesítésének lehetőségével, akkor feliratoztathatja a sátrát, vagy grafikát festethet rá, ezáltal pedig azonnal odavonzza majd a vásárlókat. 

Vázszerkezet
Az árusító standot nagyon egyszerűen össze lehet szerelni, bárki képes rá, és mindössze pár percig tart. Kétféle anyag közül választhat: alumínium és acél. A stabilitás és tartósság tekintetében mindkettő egyformán helytáll. Mindezek mellett, ha gyakran kívánja költöztetni a sátrat, akkor válassza az alumíniumot, mert az könnyebb. Az acélváz előnye a kissé alacsonyabb ár. Az összecsukható vázon kívül, a sátor tartalmaz egy erős, vízhatlan tetőponyvát is. Továbbá, tépőzár segítségével a tetőhöz oldalfalakat is illeszthet.

Ha valami valóban professzionálisat keres, akkor a hexagonális profilból készült professzionális sátrakat ajánljuk.

Összeszerelés, lebontás és rögzítés
Standjaink gyorsan összecsukható ollós szerkezetűek, amelyet akár egy személy is kevesebb, mint 10 perc alatt felállíthat és rögzíthet. A stand ellenállóságának titka a rögzítésben van. 

Ha az udvara talaja puha, vásároljon rögzítőcövekeket kiegészítőként. Ha a sátrat betonra, vagy más kemény felületre (fára) állítja fel, akkor megfelelőbb, ha víznehezékeket használ. 

Tárolás
Nem számít a választott sátor mérete. Összecsukva mindegyik sátor kompakt méretű, és minimális helyet foglal el. A legnagyobb méretű sátrak is beférnek egy személyautóba. Mindössze 5 perc alatt lebontotta és elhelyezte a garázsban. 

Szállítás
Egy-két munkanapon belül, gyorsfutár segítségével, Magyarország bármelyik településére kiszállítjuk.

Árusító stand udvarról való eladáshoz - photo