Tel.: +36 204 103 948
Bevásárlókosár 0,00 Ft

Bemutató stand

Bemutató stand

  • gyors felállítás/lebontás
  • könnyen szállítható és tárolható
  • reklámfeliratozás lehetősége
  • sokféle méret és szín

Gyakran vesz részt kiállításon, vásáron, bemutatón? Hamarosan bemutató helyiségre lesz szüksége? A bemutató standok ideális megoldást kínálnak. Felállíthatja a bemutató standot percek alatt, és figyelmét ügyfeleire fordíthatja. Több ügyfelet szeretne odavonzani? Feliratozza a sátrat cége logójával és láthatóvá válik.

Vázszerkezet
Többféle vázzal kínáljuk a bemutató standokat. Az alap vázszerkezet acél. Esztétikusabb és könnyebb az alumínium. Különösen igényeseknek a hexagonális sátrakat kínáljuk. A hatszög profilból készült váz tökéletes stabilitást biztosít. Mindegyik váz könnyen szétnyitható, összecsukható és szállítható a harmonika típusú szerkezetnek köszönhetően. A kerekes hordtáska megkönnyíti a szállítást. A tető természetesen vízhatlan, az oldalfalak tépőzárral rögzíthetőek a tetőhöz.  

Szétnyitás, összecsukás és rögzítés
A sátor laikusok által is szétnyitható percek alatt. Probléma nélkül felállítja, szerszámok nélkül, a rendezvény után pedig egyszerűen összecsukja és beteszi az autó csomagtartójába. A kisebb méretekkel akár egy személy is megbírkózik. A víznehezékekkel a sátrat aszfalton, betonon is tudja rögzíteni.  

Tárolás
A bemutató stand gyakorlatilag bármilyen száraz helyen tárolható.

Bemutató stand - photo