Tel.: +36 204 103 948
Expodom.hu
Bevásárlókosár 0,00 Ft
  • Könnyen kezelhetőség
  • Robusztus, minőségi vázszerkezet
  • Megbízható védelem az időjárási viszontagságokkal szemben
  • Könnyen hordozhatóság

Kint a szabadban dolgozik?  Időszakos tárolóhelyet szeretne kialakítani a szabadban, vagy fedett helyet szeretne családi esemény megszervezéséhez? Ez a fedél minden alkalommal kéznél lesz. Függetlenül attól, hogy tűz a nap, esik az eső, vagy éppen havaz. Egy hordozható pavilonnal egyszerűen, mindössze percek alatt kialakíthat egy védett helyet. Csupán ki kell vennie a pavilont az autóból, kinyitnia, rögzítenie, és máris a rendelkezésére áll. 

Vázszerkezet
A formatervezett, gyors, harmonika vázszerkezet kellőképpen erős ahhoz, hogy a hanyag bánásmódot is elviselje. Kétféle választási lehetősége van. Választhatja az acél vázszerkezetet, vagy az alumíniumot. Nincsen érzékelhető különbség az erősségükben, ellenállóképességükben. Mégis, az acélváz alkalmasabb ugyanazon a helyen való hosszas használatra, míg az alumíniumváz akkor különösen előnyös, ha gyakran kell költöztetni a sátrat. 

A vízhatlan és rezisztens ponyva, amiből a tető készült, szárazon tartja majd a teret. Ugyanakkor, tépőzárral a  tetőhöz kapcsolhatja az oldalfalakat, így csukott hordoható pavilonja lesz, alkalmas átöltözésre, áru-, vagy szemlyes tárgyak tárolására. 

Ha különösen tartós pavilonra van szüksége, akkor a professzionális, hexagonális profilból készült vásszerkezeteket ajánjuk. 

Összeszerelés, lebontás és rögzítés
A hordozható sátrak rendkívüli előnye az egyszerű összeszerelés és lebontás. Mindkét műveletet egy laikus is 5 perc alatt elvégzi, eszközök használata nélkül. A helyszínre érkezéstől számított 10 percen belül a sátor funkcionális és rögzítve van. A rögzítés ugyancsak egyszerű. A rögzítés módja mindenekelőtt a talaj keménységétől függ. Mindössze bele kell szúrnia a rögzítőcövekeket a talajba, homokba,  vagy más lágyabb felületbe. Másfelől, ha beton, kő, fa a sátor alatti felület anyaga, akkor megfelelőbb, ha víznehezékeket használ, amelyek majd biztosítják a kellő stabilitását a sátornak. 

Tárolás
A hordozható pavilon bárhol tárolható. Kompakt méreteinek köszönhetően, az összecsukott sátor könnyen szállítható. Befér nemcsak a furgonba, de a személyautóba is. A hordozható pavilon gyakorlatilag nem foglal helyet a garázsban, pincében, vagy fészerben. 

Kiszállítás
A pavilonokat gyorsfutárral szállítjuk  Magyarország egész területére 1-2 munkanapon belül.

6 színvariáció raktáron6 színvariáció raktáron
Gyors kézbesítésGyors kézbesítés
Olcsó  és profiOlcsó  és profi
PótalkatrészekPótalkatrészek
Színes nyomtatott mintaSzínes nyomtatott minta