Tel.: +36 204 103 948
Bevásárlókosár 0,00 Ft

Kiállítási stand sátor

Kiállítási stand sátor

  • Egyszerű és gyors felállítás
  • Erős és stabil vázszerkezet
  • Vízálló tetőponyva
  • Reklámnyomtatás lehetősége

Keltse fel a figyelmet! A kiállításon való részvétel egy kiváló lehetőség arra, hogy bemutatkozzon. Ha szeretne kitűnni a tömegből, és szeretné láthatóvá tenni a termékeit, a kiallitasi stand segítséget nyújt ebben. Ugyanakkor, a sátor nagyszerű marketingeszköz a márka promoválására.

Tűnjön ki a szürke tömegből és legyen rendkívüli. A kiállítási stand sátrat feliratoztathatja. „Öltöztesse” vállalata színeibe, és keltse fel általa a potenciális ügyfelei figyelmét.

Vázszerkezet
Kiállítási standjaink könnyen hordozhatók. Ha gyakran vesz részt különböző kiállításokon, vagy piacokon, akkor értékelni fogja a sátrak egyszerű, de stabil struktúráját. A vázak szerkezete összahajtható, harmonika típusú, nagy előnyük, hogy gyorsan felállíthatóak és lebonthatóak. Az érkezésétől számított 10 percen belül már kínálhatja az árut.

Kétféle vázszerkezet közül választhat - acélt vagy a könnyebb alumíniumot. Mindegyiknek megvan a maga előnye. Beltéri kiállításokon, ill. ott, ahol nincsen nagy terhelésnek kitéve, az alumínium sátor a megfelelőbb. Ha azonban stabilabb és erősebb sátrat szeretne, válassza az acélt, amely kissé megfizethetőbb is. Ha kompromisszumra van szüksége a hordozhatóság és a tartósság között, próbálja ki a hatszögletű profillal megerősített alumínium szerkezeteket. Természetesen minden sátor vízálló és tartós tetőponyvát is tartalmaz. Az oldalfalak tépőzárral rögzíthetőek, reklámfelirattal nyomdázhatóak.

Felállítás, lebontás és rögzítés
A kiállítási standok gyorsan lebonthatóak, összecsukhatók és pár perc alatt kinyithatóak. A harmonika szerkezet könnyűvé teszi a használatukat, gyermekek által is kezelhetőek. Mindig fontos a sátrat jól rögzíteni. Ennek többféle módja van. Ha az aljzat beton, akkor a víznehezék a megfelelő. Ha a sátrát fűre, vagy más, hasonlóan puha felületre helyezi, használjon rögzítőcövekeket.
 
Tárolás
A kiallitasi stand satrak kompakt méretűek, és összecsomagolva minimális helyet foglalnak el. Összecsomagolja, és minden további nélkül szállíthatja személyautóval, a furgonban pedig észre sem fogja venni. Gyakorlatilag alig foglalnak helyet egy pincében, raktárban vagy irodában.

Szállítás
Mindössze egy-két munkanap alatt házhozszállítja a sátrat a gyorsfutár Magyarország bármelyik településén.

Kiállítási stand sátor - photo