Tel.: +36 204 103 948
Bevásárlókosár 0,00 Ft

Ünnepi sátor

  • Könnyen kezelhetőség
  • Masszív, ugyanakkor könnyű sátorváz
  • Megbízható védelem rossz időjárás esetén
  • Méretek és színek gazdag választéka

Szabadtéri ünnepséget szervez, de aggódik a rossz idő miatt? Az ünnepi sátor segítségére lesz, nem kell aggódnia.

Az unnepi sator gyakran jobb megoldásnak bizonyul, mint egy épített menedék. A kertje legszebb részében ünnepelhet, anélkül, hogy méricskélnie kellene, hogy a tető vajon elér-e odáig. Csak vigye oda a sátrat, és máris védett helyen vannak a vendégeivel együtt, az eső és a tűző nap elől egyaránt.

Vázszerkezet
Az árnyékot és az esőtől való védelmet a vízálló tetőponyva garantálja, melyre az oldalfalakat is rögzítheti. Az ünnepi sátrak stabilitását és erősségét a harmonika vázszerkezet biztosítja. Kétféle szerkezet közül választhat: acélt, vagy alumíniumot.  Mindkettő tartóssága kiváló és megfelelő védelmet biztosít az időjárási viszontagságokkal szemben. Az acél vázszerkezet kissé olcsóbb, az alumínium könnyebben kezelhető. Ha még inkább a barátai kedvében szeretne járni, válassza a hexgonális profilú alimínium vázszerkezetet

Felállítás, lebontás és rögzítés
Az unnepi pavilonok gyors menedéknek is használhatóak váratlan időjárási jelenségek esetén. Öszeszerelésük kevesebb, mint öt percig tart. Ez, a praktikus, egyszerűen széthúzható vászerkezetnek köszönhető. Felszerelése gyerkejáték. A sátor biztonságos rögzítése viszont elengedhetetlen. Fontos, hogy stabilan álljon a sátor. A rögzítés módját körültekintően válassza ki. Lágy felületre, amilyen például a föld, használjon rögzítő cöveket. Kemény felületen, mint a beton, vagy a fa, ne kínlódjon a cövek beverésével. Használjon víznehezéket. Ugyanolyan hatékony rögzítési mód.

Tárolás
A tárolhatóság a harmonikasátrak egyik nagy előnye. Összecsukva kis helyre beférnek. Ha nincs nagy tárolója, akkor is talál megfelelő helyet a számára. Ugyanez érvényes a szállításra is, beteheti akár a személyautó csomagtartójába is.

Kézbesítés
Termékeinket gyorsfutárral szállítjuk Magyarország egész területére. Rendelje meg ma, és akár már holnap az Ön otthonában lehet.

Ünnepi sátor - photo